Poštovani posetioci, molimo Vas da, pre korišćenja ove online prodavnice, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta ovom sajtu, kao i kupovina, podrazumeva da ste pročitali ove uslove korišćenja i da se sa njima slažete u celosti. U slučaju da su oni za Vas iz bilo kog razloga neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu Internet prezentaciju.

Korišćenjem bilo kog dela ovog portala, smatraće se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Vinarija TRIVANOVIĆ doo (u daljem tekstu Vinarija Trivanović ili mi) može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu kako biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

Opšti uslovi poslovanja ove online prodavnice sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje.

Kod registracije u sistem internet prodavnice, posetilac sajta Vinarija Trivanović online shop prijavljuje svoje korisničko ime i lozinku.

Nakon što se registruje, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.

Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice Vinarija Trivanović, prava korisnika, i poslovni odnos između ponuđača i kupca.

Dostupnost informacija

Ponuđač se obavezuje da će kupcu uvek osigurati sledeće informacije:

1. kontakt adrese, koje omogućavaju brzu i efikasnu komunikaciju (e-mail, telefon)

2. bitne karakteristike robe

3. dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga, koja je u ponudi na internet stranici, trebalo bi da bude dobavljiva u razumnom roku; u suprotnom, kupac će biti obavešten o nemogućnosti isporuke)

4. uslove dostave proizvoda ili izvršenje usluga (način, mesto i rok dostave)

5. sve cene moraju biti jasno i nedvosmisleno određene i vidljivo prikazane, sa informacijama o tome da li su uključeni porezi i troškovi prevoza (generalno u Vinarija Trivanović online shop-u: sve cene su iskazane sa uključenim porezima, a troškovi prevoza se iskazuju posebno)

6. način plaćanja

7. vremensko ograničenje ponude

Napomena: Fotografije proizvoda prikazane u Vinarija Trivanović online shop-u se mogu razlikovati od stvarnog proizvoda.