ROSE Ovaj rose je vino izuzetne elegancije, ljubičasto crvenih tonova, nežnog tela i voćnih nota divljih jagoda i maline. Kao vino graciozne strukture poseduje blage tanine koji se upotpunjuju sa idealno ukomponovanim kiselinama. Rezultat je vino koje očarava i koje podseća na “proleće u čaši”. Dobro se slaže sa letnjim salatama, prženim odreskom od tunjevine, lososom, prolećnim rolnicama u soja sosu, a idelana je pratilac sušija i ostalih japanskih specijaliteta. Servira se na temperaturi 11 – 13°C |
|
SHIRAZ Trivin shiraz je vino bogate i moćne strukture, jakih tanina i veoma bogatih kiselina, zaokruženih aromama vanile i kafe. Poseduje slojevite arome šljive i crnih ribizli. Najbolje se služi sa govedinom, jagnjetinom, pečenom svinjetinom, a idealan je pratilac crne čokolade. Servira se na temperaturi 16 – 18°C |
|
PINOT GRIGIO Trivin Pinot grigio je vino suptilno tropskih aroma i osvežavajuće strukture. Stalni je pratilac piletine, lakih pasta i pice. Servira se na temperaturi 9 – 11°C
|
|
TRAMINAC Vino je slamnato – žute boje sa zlatnim odsjajem. Punog je tela, prefinjene arome i bukea. Na nosu odiše cvetnim aromama. Izuzetno dopadljivim ga čine blago muskatni miris i prefinjeni ukus. Odlično ide uz sveže voće, sireve, brojna jednostavna jela od ribe, pilećeg mesa, blage dezerte. Servira se na temperaturi 10 – 12°C |
|
SAUVIGNON BLANC Vino je slamnato – žute boje, što ukazuje na sveže i živo vino. Čista sortnost u ovom vinu izražava se kroz sve aspekte. Na nosu svežina pokošene trave u proleće i citrusi. Na ukusu punoća zaokružena divnim kiselinama, arome limuna, green smith jabuka i zelenih maslina. Servira se uz morske plodove, rečne i morske ribe, sireve i svetla mesa. Servira se na temperaturi 10 – 12°C |
|
TALIJANSKI RIZLING Vino odlikuju fine arome citrusnog voća i vinogradarskih breskvi. Preporučujemo ga uz specijalitete od belog mesa i rečnu ribu. Servira se na temperaturi 9 – 11°C |
|
INVICTUS Suvo vino voćno – cvetnog mirisa, sa aromama vinogradarske breskve. Odlikuju ga sveže kiseline na ukusu. Ide idealno uz bela mesa, grilovano povrće i verni je pratilac prijateljskih razgovora. Servira se na temperaturi 10 – 12°C |
|
MISTIK Spoj osvežavajuće kiselosti, voćno cvetnog mirisa sa citrusnim aromama. Ovo vino idealno se slaže uz grilovanu ribu, pitu od piletine i laku pastu. Servira se na temperaturi: 10 – 12°C |
|
AMACORD Amacord je crvena kupaža za svakodnevno uživanje. Odlikuje ga voćno – cvetni miris sa tonovima sitnog crvenog bobičastog voća, kao i vanilina. Idealno se slaže sa teletinom, dinstanim rebrima i svinjetinom. Servira se na temperaturi: 16 – 18°C |