Rose Trivanović

Rose Trivanović

 

ROSE

Ovaj rose je vino izuzetne elegancije, ljubičasto crvenih tonova, nežnog tela i voćnih nota divljih jagoda i maline. Kao vino graciozne strukture poseduje blage tanine koji se upotpunjuju sa idealno ukomponovanim kiselinama. Rezultat je vino koje očarava i koje podseća na „proleće u čaši“.

Dobro se slaže sa letnjim salatama, prženim odreskom od tunjevine, lososom, prolećnim rolnicama u soja sosu, a idelana je pratilac sušija i ostalih japanskih specijaliteta.

Servira se na temperaturi 11 – 13°C

Shiraz Trivanović

Shiraz Trivanović

 

SHIRAZ

Trivin shiraz je vino bogate i moćne strukture, jakih tanina i veoma bogatih kiselina, zaokruženih aromama vanile i kafe. Poseduje slojevite arome šljive i crnih ribizli.

Najbolje se služi sa govedinom, jagnjetinom, pečenom svinjetinom, a idealan je pratilac crne čokolade.

Servira se na temperaturi 16 – 18°C

Pinot Grigio Trivanović

Pinot Grigio Trivanović

 

PINOT GRIGIO

Trivin Pinot grigio je vino suptilno tropskih aroma i osvežavajuće strukture.

Stalni je pratilac piletine, lakih pasta i pice.

Servira se na temperaturi 9 – 11°C

 

Traminac Trivanović

Traminac Trivanović

 

TRAMINAC

Vino je slamnato – žute boje sa zlatnim odsjajem. Punog je tela, prefinjene arome i bukea. Na nosu odiše cvetnim aromama. Izuzetno dopadljivim ga čine blago muskatni miris i prefinjeni ukus.

Odlično ide uz sveže voće, sireve, brojna jednostavna jela od ribe, pilećeg mesa, blage dezerte.

Servira se na temperaturi 10 – 12°C

Sauvignon Blanc Trivanović

Sauvignon Blanc Trivanović

 

SAUVIGNON BLANC

Vino je slamnato – žute boje, što ukazuje na sveže i živo vino. Čista sortnost u ovom vinu izražava se kroz sve aspekte. Na nosu svežina pokošene trave u proleće i citrusi. Na ukusu punoća zaokružena divnim kiselinama, arome limuna, green smith jabuka i zelenih maslina.

Servira se uz morske plodove, rečne i morske ribe, sireve i svetla mesa.

Servira se na temperaturi 10 – 12°C

Talijanski rizling Trivanović

Talijanski rizling Trivanović

 

TALIJANSKI RIZLING

Vino odlikuju fine arome citrusnog voća i vinogradarskih breskvi.

Preporučujemo ga uz specijalitete od belog mesa i rečnu ribu.

Servira se na temperaturi 9 – 11°C

Invictus Trivanović

Invictus Trivanović

 

INVICTUS

Suvo vino voćno – cvetnog mirisa, sa aromama vinogradarske breskve. Odlikuju ga sveže kiseline na ukusu.

Ide idealno uz bela mesa, grilovano povrće i verni je pratilac prijateljskih razgovora.

Servira se na temperaturi 10 – 12°C

Mistik Trivanović

Mistik Trivanović

 

MISTIK

Spoj osvežavajuće kiselosti, voćno cvetnog mirisa sa citrusnim aromama.

Ovo vino idealno se slaže uz grilovanu ribu, pitu od piletine i laku pastu.

Servira se na temperaturi: 10 – 12°C

Amacord Trivanović

Amacord Trivanović

 

AMACORD

Amacord je crvena kupaža za svakodnevno uživanje. Odlikuje ga voćno – cvetni miris sa tonovima sitnog crvenog bobičastog voća, kao i vanilina.

Idealno se slaže sa teletinom, dinstanim rebrima i svinjetinom.

Servira se na temperaturi: 16 – 18°C